JOB

Udviklingsorienteret trafikplanlægger

RAW Mobility har brugt de seneste år på at opbygge en stabil rådgiverforretning, som har fundet en god plads i det danske rådgivermarked indenfor trafikplanlægning, udvikling og design.


Vi samarbejder bredt med kommuner, Vejdirektorat og en lang række andre rådgivningsvirksomheder, herunder arkitekter, landskabsarkitekter og ingeniørfirmaer, primært på opgaver i Danmark, men også i udlandet.


Vi søger en ingeniør med erfaring indenfor trafikplanlægning, med et solidt fagligt og kundemæssigt netværk. Vi har gode kompetencer indenfor signalprojektering, cykeltrafik, trafiksikkerhed, tilgængelighed, adfærds- og videoanalyse.


Vi ser gerne at du understøtter vores arbejdsområder, men i lige så høj grad, at du kan være med til at udvide vores faglige pallette - gerne med dig som frontløber, og i samarbejde med vores nuværende og kommende kunder.


I RAW Mobility prioriterer vi tid til udvikling meget højt, både af os selv, men i lige så høj grad, af vores ydelser. Vi deltager så vidt muligt i konkurrencer og andre former for udviklingsprojekter, for på den måde at få nytænkning ind i vores arbejdsgange og metoder. Som kommende medarbejder hos RAW Mobility, håber vi også at du kan se potentialet i opgaver, der ikke altid er fakturerbare!


Vi har kontor i et større kontorfællesskab i Nordhavn, hvor en række firmaer bidrager til at godt fagligt og socialt miljø. Vi deler bl.a. kontor med Urban Creators, som vi også har en del samarbejdsprojekter med.

Faglig udvikling


Vi ser faglig udvikling som nøglen til et godt arbejdsliv, og prioriterer ligeledes at opretholde en god balance mellem arbejde og fritidsliv, hvorfor vi planlægger efter en arbejdsuge på 37 timer. Vi er normalt på eksterne kurser flere gange årligt og deltager aktivt på diverse konferencer i Danmark og udlandet.


I en mindre virksomhed som vores, er det desuden naturligt at man er med til at præge retningen, både fagligt og socialt. Dette gælder både gennem ens kompetencer og faglige udvikling, men i lige så høj grad ved at man indgår i firmaets udvikling gennem den daglige drift.


I opgaveløsningen lægger vi vægt på at aftaler overholdes og at der leveres kvalitet til tiden. Vi har stor fokus på sparring på projekterne, så der altid er flere øjne på opgaverne, også dem man primært løser selv.


Vi har ingen snørklede karriereveje eller særlige titler, men vi tilbyder et job med indhold, en stor del selvledelse og reelt ansvar samt en nærværende ledelse der tager dig seriøst.

Socialt


Vi har en meget social profil, med mange sociale arrangementer, som du kan få stor indflydelse på, herunder en årlig studietur
(Nijmegen, Sevilla og Porto har været de seneste).


Desuden afholder vi månedligt en udvidet frokost ude af huset, hvor det er muligt at snakke om andet end arbejde.


Der afholdes årligt er par gode fester, dels i firmaregi og dels med kontorfællesskabet. Der er desuden mulighed for frokostordning.

RAW Mobility er en netværksbaseret virksomhed, hvor mange opgaver løses, i samarbejde med andre firmaer, hvorfor vi har en forholdsvis stor berøringsflade med branchen, både hos ingeniører og arkitekter.


Du har:


 • 5 - 10 års erfaring med trafikplanlægning og design. 
 • En selvstændig tilgang til opgaveløsninger
 • Projektledelseserfaring fra mindre projekter, er en fordel
 • Flair for anvendelse af tegneprogrammer, fx Autocad


 • Et godt netværk, i både den private og den offentlige sektor, er en fordel.
 • Gode sprogkundskaber, minimum engelsk, både i skrift og tale.


   Illustrationer af Olly Gibbs

   Info:


   • Ansøgningsfrist: 1. august 2020

    Samtaler afholdes løbende

   • Tiltrædelsesdato:  august/september 2020


   • Stillingsbetegnelse: Trafikplanlægger/Projektleder


   • Arbejdssted:Sundkaj 125 2.th. 2150 Nordhavn


   • Yderligere information:

   Du er meget velkommen til at kontakte os, hvis du har              uddybende spørgsmål til jobbet og virksomheden.


   • Ansøgning:

   Hvis du mener at RAW Mobility kunne være noget for dig. Så send gerne en ansøgning og et CV til job@rawmobility.dk

   Att: personaleansvarlig Casper Wulff


   RAW Mobility Aps


   Sundkaj 125, 2 th.

   2150 Nordhavn


   Info@rawmobility.dk


   CVR: 38101641